DIRIGIT A TU

PROFESSIONALS EN TRÀNSIT

"Escolta el teu cor i segueix-lo, o ell sempre trobarà milers de maneres de recordar-te que falta alguna cosa".

Cercant el canvi  

Estàs replantejant-te la teua dedicació professional o la continuïtat en la teua actual empresa o sector. Busques alguna cosa que et motive o que et permeta desenvolupar-te en major grau. Fa temps que li pegues voltes, que sents que necessites eixe canvi, però tens dubtes, et fa por arriscar i perdre, no saps si tindràs lloc en el mercat actual ni per on començar. A més, tampoc tens massa temps, i ho has anat deixant passar. Potser el teu entorn tampoc no t'anima ("per què has d'arriscar-te, amb la que està caient", "encara tens sort de tenir feina"). Ho sabem perquè també nosaltres hem passat per això.

Tenim un ampli coneixement del mercat de treball i un mètode propi per ajudar-te a pegar el pas amb seguretat i majors garanties d'èxit, facilitant-te la informació necessària, orientant-te respecte a la formació que pots requerir si necessites reciclar-te. I et donarem les eines perquè pugues gestionar la teua carrera a mitjà i llarg termini. I tot açò ho farem de manera presencial i personalitzada.

 
Dalt ^
 

ESTUDIANTS I RECERCA DE LA PRIMERA FEINA

"Dóna el teu primer pas ara. No importa que no veges el camí complet. Simplement, dóna el teu primer pas, i la resta del camí anirà apareixent a mesura que camines".(Martin Luther King)

El meu primer treball  

I ara què? Per on comence? Trobaré treball "de lo meu"?

Tens l'oportunitat d'escriure la teua pròpia història des de zero. Tens tot el camí per davant i, creu-nos, això és meravellós. Ara bé, eres responsable del talent que t'ha estat confiat, i tens el deure d'aprofitar-lo i treballar amb ell per construir els teus somnis. No et conformes amb menys.

Posseïm un ampli coneixement del mercat de treball i de què és allò que sol.liciten les empreses. Podem ajudar-te a definir els teus objectius professionals, orientar-te en l'elecció d'estudis d'acord amb el que vols, però també amb el que eres (talent, motivació, personalitat, valors), i assessorar-te respecte a com possicionar-te en el mercat actual i en quins entorns empresarials pots ubicar-te i desenvolupar-te més satisfactoriament. També, si tens una idea o una inquietud per emprendre un camí propi, podem orientar-te perquè tu mateix crees el teu espai de treball. Nosaltres ho hem fet, així que podem aplanar-te el camí.

 
Dalt ^
 

ATURATS

"Si sempre fem el mateix, només obtindrem el que ja tenim. Si desitgem un resultat diferent, fem coses diferents".

  Aturats  

Segurament estàs cansat de buscar i buscar feina, li dediques la major part de la jornada i de la teua energia, creus que ho has intentat tot i, en canvi, la resposta ha estat poca o nul.la. Et sents frustrat i enfadat, i has arribat a pensar que trobar treball no depèn de tu, que no hi ha res a fer i que, per tant, no val la pena fer res.

Si és així, podem ajudar-te a replantejar i transformar el métode tradicional de recerca de feina en una estratègia diferent, desenvolupant la teua marca personal, identificant alternatives i prenent decisions que generen noves oportunitats.

 
Dalt ^
 

OUTPLACEMENT

"No puc canviar la direcció del vent, però sí ajustar les veles per arribar al meu destí".

  Outplacement  

Com a empresa has de passar pel tràngol de prescindir d'alguns dels teus treballadors. No existeix una altra opció, i ho sents sincerament per ells, perquè saps que molts s'han deixat la pell per l'empresa. Potser molts d'ells porten anys amb vosaltres, no han passat per una entrevista de treball en molt de temps i desconeixen les eines que ara s'utilitzen per a la recerca de feina. Necessiten un guia, algú que els oriente, els acompanye i els ajude a formular nous objectius i assolir-los. T'agradaria saber que es trobaran acompanyats i que algú els assessorarà i els ajudarà d'una manera efectiva en aquesta nova etapa. Nosaltres podem fer-ho. Contacta'ns i valorarem el teu cas particular.

 
Dalt ^